Skeid og koronasituasjonen

Sekretariatet for Skeid vil i den nærmeste tiden driftes på dugnad grunnet permitteringer på Norsk Hestesenter som konsekvens av koronasituasjonen. Dette innebærer følgende for dere som ønsker å komme i kontakt med sekretariatet:

E-postadressen nhest@nhest.no skal fremdeles brukes, eventuelt kontaktskjemaet her på siden. Husk å merke med skeid i emnefeltet da e-poster videresendes til rette vedkommende via denne adressen.

Medlemmene i skeidgruppa kan kontaktes på telefon:

  • Trude Langvad (dølahest): 411 91 651 (helst sms grunnet jobbsituasjon)
  • Giljar Groven (fjordhest): 932 23 846
  • Sigrid Halvorsen (nordlandshest/lyngshest): 404 73 788

Vi må alle forholde oss til de restriksjoner som gjelder nasjonalt og lokalt når det gjelder samlinger av mennesker og reisevirksomhet, men vi håper dere ute i lokallagene holder motet oppe og planlegger for skeidarrangement når dette er mulig igjen. Hvis dere planlegger Skeid frem i tid må dere fremdeles huske å melde inn planlagte arrangement til sekretariatet, samt at dere må huske å sende til Fokus Unghest hvis dere har tenkt å søke støtte der. Hvis dere har datoer for planlagte Skeid så kan dere gjerne informere om dette til skeidsekretariatet slik at vi kan legge det inn i terminlista, hvis arrangementet må avlyses så har vi uansett informasjon om planlagt aktivitet.

Vi håper å kunne avholde den utsatte Skeid/Fokus Unghest-samlingen senhøstes. Vi har enn så lenge ingen datoer eller steder på plass, vi kommer med mer informasjon så snart vi har noe konkret.

Årets målsetting om en mer formell kompetansedokumentasjon for dommere er dessverre utsatt. Vi ber dere som kan tenke dere å dømme/er usikre på om dere kan dømme kontakte medlemmene i skeidgruppa, kontaktopplysninger over.

Vi ønsker dere en fin vår, og selv om det ikke er mulig å starte Skeid har kanskje en del av dere tid til å være mer i stallen nå. Bruk tiden godt med hestene deres og nyt våren som kommer sigende sakte, men sikkert.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s