Starumskeid

I forbindelse med offisiell utstilling og landsfinale for unge dølahester inviterer Vestoppland dølahestlag til Skeid på Norsk Hestesenter, Starum søndag 23. september kl. 12.00. (Starttidspunkt er med forbehold om endringer, endelig tidsskjema settes når påmeldingsfristen har gått ut.)

Hesten skal være av en de nasjonale rasene; dølahest, fjordhest, eller nordlandshest/lyngshest og være registrert i rasens register.

Du kan melde på til følgende klasser:

Feilfri runde:
• Leieklasse
• Tømmekjøringsklasse
• Rideklasse

Lett klasse
• Leieklasse
• Tømmekjøringsklasse
• Rideklasse
Reglementet sier følgende om aldersgrenser for hest og rytter.
Feilfri runde rideklasse har ingen aldersgrense for rytter. Lett og vanskelig rideklasse åpne for ryttere det året de fyller 12 år. Kjøreklassene er åpne for kusker fra og med det året de fyller 12 år. Leie- og tømmekjøringsklassene er åpne for deltakere fra og med det året de fyller 10 år.

I feilfri og lette rideklasser skal hesten være minst fire år. I feilfri og lette kjøreklasser skal hesten være minst tre år. I leieklasser er det ingen nedre aldersgrense for hesten. I tømmekjøringsklasser må hesten være minst ett år.

Hele reglementet finner du her.

Påmelding
Påmelding med hestens navn og registreringsnummer, rase, ditt navn og mailadresse, samt ønskede klasser, sendes på mail til Siri.furre@nhest.no innen mandag 17. september kl. 12.00.

Alle klasser koster 100,- per klasse og påmelding er bindende. Betaling gjøres kontant før start, hvis du ikke møter vil du bli fakturert startavgift + administrasjonsgebyr på 25,- i etterkant.

Hesten må være vaksinert i hht. krav til utstillinger, se informasjon her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s